Ecomm Preloader

Logo en branding

That first impression.

Wij creëren een identiteit voor uw merk, product of dienst. Doormiddel van een krachtig logo en bijbehorende branding onderbouwen wij uw bedrijfsnaam. Wek vertrouwen op met een professionele uitstraling en werf op deze manier meer klanten.

Branding possibilities.

Branding is all about that feeling. Wij creëren een identiteit voor uw merk, product of dienst. Wij onderbouwen uw bedrijfsnaam door middel van een sterk logo. Per opdracht ontvang je drie verschillende logo concepten waarbij twee aanpassingsrondes inbegrepen zijn.

Heeft u weinig tot geen inspiratie en moeite met het bepalen van de sfeer die u wilt uitstralen met uw bedrijf? Wij nemen dit voor u uit handen!

Voorafgaand aan de opdracht doen wij een onderzoek en stellen wij een moodboard samen welke een professionele uitstraling zal weergeven die aansluit bij uw branche. Nadat we een bepaalde stijl hebben neergezet, trekken wij dit vervolgens door in de nieuwe logo ontwerpen.

Een Brand book vormt de ultieme basis voor uw merk of onderneming. In dit document zetten wij een look and feel neer waarin de stijl van uw merk wordt vastgelegd. Doormiddel van een kleurenpalet, lettertypes, logo gebruik, (sfeer) foto’s, moodboard(s), kernwaardes en een brand story zorgen wij ervoor dat uw merk één geheel vormt. Het Brand Book vormt een richtlijn voor drukwerk, webdesign en andere zaken.