1883
page-template-default,page,page-id-1883,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,woocommerce-no-js,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Logo ontwerp

Een goede branding begint met een professioneel logo die uw bedrijfsnaam doet versterken. Social denkt met u mee, doormiddel van een zeer persoonlijke en open aanpak zetten wij uw wensen om naar een uniek logo.

Per opdracht leveren wij twee verschillende logo concepten aan waar wij graag eventuele feedback op ontvangen en deze vervolgens voor u verwerken.

Logo + moodboard

Heeft u weinig tot geen inspiratie en moeite met het bepalen van de sfeer die u wilt uitstralen met uw bedrijf? Wij nemen dit voor u uit handen!

 

Voorafgaand aan de opdracht doen wij een onderzoek en stellen wij een moodboard samen welke een unieke professionele sfeer zal weergeven die aansluit bij uw branche. Aan de hand van het moodboard creƫren wij een uniek logo.

Logo + brandbook

Een brandbook, beter bekend als een huisstijl is een document waarin de identiteit van uw bedrijf wordt vastgelegd doormiddel van het gebruik van allerlei elementen als kleurgebruik, typografie, beeld, logo, vormen en iconen.

 

Met het brand book maken wij een totaal concept voor uw bedrijf zodat alles wat ontworpen is en nog ontworpen moet worden samen smelt tot een uniek geheel.